دانلود فایل مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک و پرو بیوتیک (پروتکسین, پریمالاک, بیومین ایمبو, فرمکتو و ای مکس) بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه رأس 30

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن دانلود فایل مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک و پرو بیوتیک (پروتکسین, پریمالاک, بیومین ایمبو, فرمکتو و ای مکس) بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه رأس 30 :


محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات:5
نویسنده(ها):
امیر قربان بخش – دانشجوی دوره کارشناسی ارشد علوم دامی, دانشکده کشاورزی, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
کاوه جعفری خورشیدی – استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
وحید رضایی پور – استادیار گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی, دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

چکیده:
این تحقیق به منظور بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف پری بیوتیک و پرو بیوتیک (پروتکسین, پریمالاک, بیومین ایمبو, فرمکتو و ای مکس) بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی سویه رأس 308 انجام شد. تیمارها شامل شاهد, پروتکسین x فرمکتو, پری مالاک x فرمکتو, بیومین x فرمکتو, پروتکسین x ای مگس, پری مالاک x ای مکس و بیومین x ای مکس بودند. این آزمایش در قالب یک طرح کاملا تصادفی با 7 تیمار و 3 تکرار که در هر تکرار 15 جوجه که در مجموع 315 قطعه جوجه به مدت 6 هفته انجام شد. بر اساس نتایج به دست آمده از اندازه گیری فراسنجه های خونی سرم خون در 21 روزگی (برحسب میلی گرم در لیتر), اختلاف آماری معنی داری بین تیمارها از لحاظ میران کلسترول, گلوکز, LDL, HDL و تری گلیسرید مشاهده نشد. نتایج حاصل از فراسنجه های خونی در 42 روزگی(برحسب میلی گرم در لیتر), نشان داد که اختلاف آماری معنی داری بین تیمارها از لحاظ میزان LDL وجود دات (p<0/05). تیمار شاهد دارای بیشترین میزان LDL (38/66) و تیمار پری مالاک x فرمکتو دارای کمترین میزان (LDL (21 بودند. با توجه به نتایج به دست آمده استفاده از پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در جیره غذایی جوجه گوشتی بر میزان فراسنجه های سرم خون موثر بوده است و می توانند به عنوان مکمل های غذایی میکروبی در جیره غذایی جوجه های گوشتی در جهت بهبود وضعیت سلامت پرنده و در نهایت سلامتی مصرف کنندگان مورد استفاده قرار گیرد.

لینک کمکی