دانلود فایل مقاله بازار جهانی هل و کاربرد های آن

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن دانلود فایل مقاله بازار جهانی هل و کاربرد های آن :


محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
علی محمدی ثانی – عضو هیئت علمی و مدیر گروه تحصیلات تکمیلی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان
احمد اسماعیل زاده – دانشیار دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
مریم ملکی خشنود – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی- تکنولوژی مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان

چکیده:
چاشنی ها بعنوان افزودنی های غذایی, داروها, مواد نگهدارنده و عطرها اهمیت فراوانی دارند. هل, که به نام ملکه ادویه ها معروف است, دومین دانه ادویه مهم در دنیا است, و پس از فلفل سیاه ((Piper nigrum) که نام سلطان ادویه ها را در اختیار دارد, قرار گرفته است. توصیف ملکه ادویه ها بدین خاطر بوده است که هلدارای عطر و طعم بسیار مطلوبی بوده و از زمان های بسیار دور, بعنوان ادویه ای با ارزش مطرح بوده است. گیاه به طور گسترده در تپه های جنوب هند در ارتفاع بین 800 تا 1500 متر رشد می کند. رشد گیاه به صورت دانه زیرزمینی در زیر درختان جنگلی بوده زیرا بهترین محیط رشد برای آن در محیط ساده و آب و هوای خنک در ارتفاعات زیاد می باشد. این گیاه در سری لانکا, پاپوا گینه نو (PNG), تانزانیا و قاره آفریقا می روید. هل یکی از قدیمی ترین ادویه ها در جهان است که بعد از زعفران و وانیل گران ترین ادویه می باشد و مقام دوم یا سوم را در تجارت جهانی به خود اختصاص داده است و عمدتا این ادویه در شیرینی ها , محصولات پخته شده , قهوه و همچنین از این دانه بعنوان چاشنی و ادویه در محصولات گوشتی استفاده می شود.

لینک کمکی