دانلود فایل مقاله استفاده از باکتری های پروبیوتیک درآبمیوه جات

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن دانلود فایل مقاله استفاده از باکتری های پروبیوتیک درآبمیوه جات :


محل انتشار: هشتمین همایش بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و چهارمین همایش ملی امنیت زیستی
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
مینا همایونفال فینی – دانش آموخته کارشناسی ارشد, گروه علوم صنایع غذایی, دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی, پردیس کشاورزی و منابع طبیعی , دانشگاه تهران, کرج , ایران
نگین احمدی – عضو کمیته پژوهشی دانشجویی, انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور, دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی , دانشگاه علوم پژشکی شهید بهشتی, تهر

چکیده:
امروزه مصرف فرآورده های پروبیوتیک در دنیا به طور فزاینده ای رو به گسترش است . باکتری های پروبیوتیک قادر به تحریک سیستم ایمنی و تقویت پاسخ ایمنی بدن هستند مقاله حاضر با استفاده از جستجوی الکترونیکی کلمه های کلیدی پروبوتیکها, آبمیوه, باکتریهای لاکتیکی و قابلیت زند همانی در بین 8 مقاله کامل انگلیسی ISI و 3 کتاب مرجع در رابطه با اتسفاده از باکتری های پروبیوتیک در آبمیوه جات انجام گردید. با توجه به بروز آلرژی به محصولات لبنی در بعضی افراد و همچنین عدم تحمل لاکتوز و محتویات کلسترول که دو عامل غیر مفید است که به محصولات لبنی نسبت داده می شود , درخواست برای تولید محصولات غیر لبنی افزایش یافته است . پروبیوتیکها اثرات قابل توجهی بر روی کیفیت حسی و قابلیت پذیرش آیمیوه جات می گذارند . این مواداز پتانسیل بالا برای تبدیل شدن به محصول پروبیوتیک برخوردارند زیرا خود فراورده ای سلامت بخش هستند و توسط گستره ی وسیعی از مردم مصرف می شودند . از نظر حسی مقبول عام بوده و دارای مواد مغذی مفیدی میباشد . می توانند ماده ای مناسب برای کشت باکتری های باشند .

لینک کمکی